Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Predstavljen HONOR 10 Lite sa 24MP AI prednjom kamerom, za savršene selfije

AUTOR: CityMagazine 31 Jan, 2019
Predstavljen HONOR 10 Lite sa 24MP AI prednjom kamerom, za savršene selfije

Kompanija HONOR predstavila je danas u Beogradu svoj novi pametni telefon, HONOR 10 Lite. Ovaj telefon karakteriše atraktivan i autentičan dizajn, odlična prednja kamera, kao i veoma pristupačna cena. Uz prednju kameru od 24 MP i podršku koju obezbeđuje veštačka inteligencija, ali i konfiguraciju koja može da parira čak i određenim telefonima iz „flagship“ kategorije, HONOR 10 Lite je kreiran kako bi korisnicima omogućio neprevaziđeno iskustvo i fantastične selfi fotografije. HONOR 10 Lite pokreće Android 9 operativni sistem sa EMUI 9.0 korisničkim interfejsom, a ono što ga dodatno izdvaja od konkurencije jeste atraktivan dizajn telefona, sa gradijent bojom i ekranom koji gotovo da nema usek (notch), a nazvan je „dewdrop“ (suza) ekran.

HONOR 10 Lite pravi savršene selfije

Nadovezujući se na tradiciju pravljenja kvalitetnih kamera za selfi fotografije, kao što je to bio slučaj sa telefonima HONOR 9 Lite i HONOR 10, tako i HONOR 10 Lite karakteriše prednja kamera koja dodatno pomera granice mobilne fotografije. Veštačka inteligencija na ovoj kameri omogućuje joj da prepozna 8 različitih scenarija prilikom pravljenja selfija, u realnom vremenu. Agloritam kamere istog trenutka identifikuje različite scenarije, omogućujući joj da unapredi fotografiju korisnika tako što će naglasiti određene elemente ili ih poboljšati. Budući da kamera poseduje i opciju za 3D prepoznavanje lica kao i AI režim za ulepšavanje, korisnici HONOR 10 Lite telefona biće u mogućnosti da ulepšaju fotografije u zavisnosti od svojih godina, pola ili boje kože, što će im omogućiti da naprave savršene selfije u gotovo bilo kom okruženju.

Kao što je to bio slučaj sa njenim prethodnicima, kamera na HONOR 10 Lite telefonu prima više svetlosti u uslovima slabog osvetljenja, zahvaljujući „4 u 1“ tehnologiji upijanja i spajanja svetlosti. Takođe, opcija za 3D osvetljenje portreta omogućiće korisnicima da izaberu pet različitih efekata osvetljenja kako bi svaka njihova fotografija bila savršen potret.

Savršena kombinacija estetike i tehnologije

Savršena kombinacija estetike i tehnologije

Jedinstven stil uz atraktivan dizajn HONOR 10 Lite telefona

Zadnja strana HONOR 10 Lite telefona kreirana je iz 8 različitih slojeva i materijala koji mu daju jedinstven i atraktivan vizuelni efekat. HONOR 10 Lite će na tržištu Srbije biti dostupan u 3 različite gradijent boje, koje su dobile nazive po svetlu i boji neba u različitim periodima dana, pa su tako njihovi nazivi Sky Blue, Sapphire Blue i Midnight Black. Na primer, Sky Blue boja predstavlja prirodni odsjaj i boju čistog neba i karakteriše je efekat postepenog prelamanja boje iz svetlo sive u plavu. Pored ovih očaravajućih boja koje ulepšavaju dizajn HONOR 10 Lite telefona, on je takođe opremljen 6.21” FullView HD ekranom i dewdrop dizajnom koji omogućuje da pokrivenost prednje strane telefona ekranom bude iznad 90 odsto.

U Srbiji će se od sredine februara takođe u prodaji naći još jedan uređaj kompanije Honor – HONOR Watch Dream pametni sat. HONOR Watch Dream je izuzetno tanak pametni sportski sat, koga karakteriše izuzetno veliki kapacitet baterije i brojne integrisane pametne opcije, kao što su TruSleep, fitness režim, merač broja otkucaja srca, GPS lociranje i druge. Njegov lagan i moderan dizajn, u kombinaciji sa preciznim sistemom za merenje broja otkucaja srca, savršeno odgovara svakodnevnim potrebama korisnika, bilo da su u pitanju sportske ili druge svakodnevne aktivnosti. Sat je dizajniran tako da se boja ekrana i njegovog kaiša slažu, i zbog toga korisnicima ne predstavlja samo koristan i pametan uređaj već i modni dodatak za svakodnevnu upotrebu. Kaiš sata je testiran kroz brojne rigorozne testove kako ne bi izazvao nikakvu alergiju kod korisnika i kako bi im obezbedio najudobnije i najprijatnije moguće iskustvo.

Honor 10 Lite Sky Blue

Honor 10 Lite Sky Blue

Honor 10 Lite će se kod maloprodajnih partnera u prodaji naći od 1. februara po ceni od 27.990 RSD za model od 3 + 32 GB, a biće dostupan u tri boje (Sky Blue, Saphire Blue, Midnight Black). Honor 10 Lite će takođe biti dostupan u prodaji i kod mobilnog operatera Vip mobile od 14. februara 2019. godine. Kada je u pitanju pametni sat HONOR Watch Magic, njegova dostupnost kod maloprodajnih partnera očekuje se sredinom februara, sa maloprodajnom cenom od 24.990 RSD (Lava Black) odnosno 25.990 RSD (Moonlight Silver).