Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Samsung predstavio Galaxy Tab S5e

AUTOR: CityMagazine 18 Feb, 2019
Samsung predstavio Galaxy Tab S5e

„Galaxy Tab S5e vrhunski je tablet sa elegantnim dizajnom i moćnim funkcijama. Idealan je za korisnike koji žele stalnu povezanost, a sigurno će ih oduševiti prelep ekran za vrhunsko iskustvo zabave“, rekao je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics.

Prefinjen dizajn

Sa svojim novim dizajnom, Tab S5e je otelotvorenje praktičnosti i stila. Takođe, Tab S5e je lako prenosiv i izdržljiv jer dolazi sa tankim 5,5 milimetarskim metalnim kućištem i težinom od samo 400 grama. Dostupan je u modernim bojama, uključujući srebrnu, crnu i zlatnu.

Uz produženo trajanje baterije do 14,5 sati, optimizovan je za dugotrajan rad, pružajući korisnicima slobodu pregledavanja, striminga i dužeg rada.

Pogled na zadnju stranu uređaja

Pogled na zadnju stranu uređaja

Ugrađena inteligencija

Tab S5e je prvi Samsung tablet koji ima novi Bixby 2.0, za pametniji i praktičniji način za interakciju sa uređajem, koji služi i kao idealna kontrolna tabla za sve povezane kućne uređaje. Korisnici mogu uključiti TV ili upaliti svetla u isto vreme pomoću funkcije Quick Command, koja omogućava da se jednom komandom objedini više akcija za brže, jednostavnije i prilagodljivije upravljanje glasom u kućnom okruženju.

Uz tastaturu (koja se prodaje zasebno) i Samsung DeX-om, Tab S5e korisnicima daje okruženje slično računaru. Korisnici takođe mogu odgovoriti na poziv ili poruku direktno sa tableta, čak i kada je njihov pametni uređaj van domašaja ili na nekoj drugoj Wi-Fi mreži.

Novi uređaj donosi pametne funkcije upakovane u tanji, lakši okvir 

Novi uređaj donosi pametne funkcije upakovane u tanji, lakši okvir

Poboljšano iskustvo zabave

Bez obzira da li je reč o filmu ili omiljenoj TV seriji, korisnici mogu uživati u prikazanom sadržaju na Samsung Super AMOLED ekranu, sa odnosom stranica 16:10, koji ne pokazuje Home dugme za povratak na početni ekran. Tab S5e ima 10,5-inčni Edge to Edge ekran i tanke okvire za poboljšani doživljaj gledanja. Uz Tab S5e korisnici mogu koristiti uslugu YouTube Premium besplatno do četiri meseca za uživanje u omiljenim sadržajima u YouTube, YouTube Music i YouTube Gaming aplikacijama bez ograničenja.

Tab S5e savršeno je dopunjen bogatim zvukom, zahvaljujući Quad zvučnicima koji uključuju automatsku rotaciju stereo tehnologije za snažan zvuk koji se prilagođava načinu na koji korisnici drže tablet (uspravno/položeno). Tab S5e takođe ima integrisanu Dolby Atmos tehnologiju i AKG zvuk, za impresivan 3D zvuk i profesionalno izbalansiranu audio reprodukciju.

Uz predinstaliran Spotify i besplatnu pretplatu do tri meseca za nove članove, Tab S5e omogućava da korisnici slušaju svoju omiljenu muziku bilo gde i bilo kada.