10 načina kako da vam gumica za tegle olakša život
U VAZDUHU · urban flash

Hteli biste da krečite ali vas nervira kada vam farba kaplje svuda unaokolo. Želeli biste da makar jednom u životu kada nešto stavite u orman to tamo i ostane, a ne da garderobu sakupljate po podu, jer vam ofingeri nisu dovoljno fiksirani. Mašine za sudove su korisna stvar, ali ne i ako želite da operete čaše za šampanjac.
Toliko je sitnih, svakodnevnih problema sa kojima se suočavate svakoga dana, zar ne bi bilo sjajno kada bi sve njih mogli da rešite i to na veoma jednostavan način, kao što je gumicom za tegle!

Ne, nismo se šalili, a nije ni ovaj nadaleko poznati ruski video guru, pod zanimljivim pseudonimom Crazy Russian Hacker.
Multipraktične sitnice koje ima svako domaćinstvo mogu dosta da olakšaju život, ali je samo pitanje da li ste za njih već čuli. Da gumice za tegle mogu da vam reše deset svakodnevnih muka, koje nemaju veze ni sa džemom ni sa sakupljanjem kose u konjski repić pokazao nam je ovaj momak.
Nemojte mu uzeti za zlo što je tokom gledanja videa njegov engleski često teško razumeti, njegova praktičnost i saveti lako se daju shvatiti čak i ukoliko i sami ne govorite ni reč engleskog jezika!

Diznijeve junakinje postale su bake Diznijeve junakinje postale su bake cover Zabava sa spomenicima cover2 Malci postali umetnička dela 13 neobičnih buba i pauci Lude bubice: 13 neobičnih insekata (i po koji pauk) · ·