10 najluksuznijih patika
PULS GRADA · moda

Nije važno da li volite sportsku opremu i koliko ste novca spremni da izdvojite za istu, ova priča potvrđuje da i među patikama ima zaista luksuzne robe. Muškarci vole svoje patike baš kao što žene obožavaju svoje brendirane cipele. Iako su im oblici različiti, a o udobnosti ova dva para obuće možemo raspredati čitavo popodne, sasvim je izvesno da nam sledi samo jedan, i opšti zaključak – ako su vlasniku dobre, drugi nemaju pravo na žalbu. Ukoliko ste iskreni ljubitelj patika i od sve druge obuće najčešće vam ruka sama krene ka njima, jasno je da ćete biti spremni da izdvojite pristojnu sumu novca kada se odlučite za kupovinu novih – ali oprez, ove koštaju kao deset pari onih koje već imate!

Uglavnom su izrađene od najfinije kože, u njima se noga ne znoji, ali imaju i mnogo drugih „specijalnih“ dodataka, tako da ćete kada ih kupujete od prodavca dobiti detaljne informacije kao da ste upravo pazarili novi ajfon. Nema druge – samo se obujte i recite – da li osećate razliku?

Kate Moss Obavezni Instagram profili za sve ljubitelje mode Kraljevski pank Simone Rocha: Kraljevski pank Kako biti Parižanka Kako da budete Parižanke gde god da živite La Perla Umetnost donjeg veša: 60. rođendan modne kuće La Perla · · · · · · ·