10 situacija u kojima se srećni parovi razumeju bez reči
U VAZDUHU · urban flash

Ideal o kojem svi maštaju a retko ko zaista radi na tome da u svojoj vezi dođe do faze takozvane „komunikacije bez reči“. Kada je vaša veza zdrava i stabilna postoji mnogo mogućnosti da između sebe razvijete čitav jezik, koji može a i ne mora da podrazumeva reči.

Neverbalna komunikacija je zaista veština i ne bi je trebalo upražnjavati u ranim fazama veze jer tada je važno da se dve osobe dobro upoznaju i stvore temelje za ono što ih dalje čeka…

Kada par može komunicirati samo gestovima i pogledima, a da se savršeno razumeju poruke i jednog i drugog, to onda znači da su oni u takozvanoj „mirnoj luci“ odnosa. U videu su prikazane najčešće situacije sa kojima se par susreće, a načini na koji oni reaguju jasni su ne samo njima, iako je u pitanju demonstriranje, a ne rijaliti snimanje, već i nama koji situaciju samo posmatramo bez ikakvog zvuka ili njihovog neposrednog prisustva.

Ako se prepoznate u nekim od ovih situacija to je znak da ste na dobrom putu i da vašu vezu gradite i produbljujete. Dobra komunikacija je temelj svakog dobrog odnosa. Srećni parovi, oni koji vredno rade na svojim vezama vremenom izgrađuju kompatibilne karakteristike koje im omogućavaju da se razumeju u gotovo svakoj prilici.

Čišćenje kuće Da vam kuća uvek blista Batica u budoaru Dudeoir: Batica i erotika na seoski način Ellie Goulding Poznate žene koje su napravile pauzu u karijeri Pogrešni tekstovi Koje pesme uporno pevate pogrešno · · ·