Say Hello to my Little Friend
KULTURA · film/TV

Ako ste jedna od onih osoba koja gledajući akcioni film navija za svog junaka, glasno ga bodri i na kraju filma oseća zadovoljstvo što je pravda zadovoljena, onda ste baš vi oni kojima je ovaj video namenjen.

Znate kako noviji filmovi su lošiji pa i u trenucima u kojima vaš junak kaže nešto savršeno pre nego što se obračuna sa zlikovcima. Burger Fiction je sastavio klip u kojem se nalazi čak 100 najvećih rečenica iz istorije kinematografije u kojima je scena dobila posebnu snagu upravo zbog tog trenutka i te izgovorene rečenice…

U ovom videu fokus je na trenutku pre nego što će jedan od junaka poginuti, obično nasilnom smrću, ali su to i trenuci u kojima obično glavni junak zasija u svom najlepšem svetlu, u kojem se pokaže baš onakvim kakvim ga volimo i zbog čega smo ga pratili u njegovoj avanturi ili jednoj situaciji iz života. Filmski junaci nisu stvarni, ali mi u tim trenucima imamo utisak da i scenu i junaka možemo opipati prstima ako je tako nešto potrebno.

Većina odlomaka potiču iz čuvenih filmskih klasika poput – Scarface (1983), The Terminator (1984), Pulp Fiction (1994), ali tu su i filmovi za decu koji funkcionišu po istim principima (The Lion King). Imajte na umu da ova trinaestominutna povorka smrti nije cenzurisana, pa ako ste osetljivi na psovke vodite računa!

cover1 Filmski april Film koji se nemilosrdno šali sa zvezdama "Popstar: Never Stop Never Stopping" Film koji se nemilosrdno šali sa zvezdama „Popstar: Never Stop Never Stopping“ Berlin na filmu Najlepše od Berlina na filmu Batman Top 5: Svi Betmeni naših dana · · ·