100 godina lepote u samo 1 minutu
PULS GRADA · lepota

Obično se kaže da o lepoti ne treba raspravljati, jer bi zaključci bili jednako zbrkani, kao i argumenti rasprave – lepota je u oku posmatrača. Međutim, kada bismo napravili uporedno istraživanje, šta je to bilo lepo pre 100 godina, i koje su današnje manifestacije ženske lepote, došli bismo do poražavajućih rezultata, jer vreme u kojem živimo teško da može da zamisli ženu bez telefona, i to je jedina razlika između nje i poljske lisice, na primer.

Video dug svega jedan minut brzo prelazi vreme od 1910-2010. a trendovi se menjaju – kosa je čas kratka, čas podignuta u elegantnu punđu. Varijacije na temu boje karmina takođe su veoma primetne, ali kako vreme prolazi, a ovaj video vremeplov se približava sadašnjem trenutku, tako ženski izgled biva sve više relaksiran, bez potrebe da se kroz frizuru ili šminku dokaže ženstvenost. Zaustavite ovaj bezočni vremeplov i vratite ženama ženstvenost!

5 navika koje poseduje svaki stilizovani muškarac 5 navika koje poseduje svaki muškarac od stila Gucci Guilty Najbolje zimske mirisne note za muškarca eye-makeup-mistake Zaobiđite ove trendove Četkice Održavanje pribora za šminkanje · ·