BeFunky-collage (3)
PULS GRADA · stilistika

Kada se osvrnemo na prošlost, tačnije na poslednjih 100 godina, možemo konstatovati da se sve drastično promenilo… Takav je slučaj i sa frizurama, naročito onim za venčanje. Video koji sledi donosi priču o ovom uzbudljivom beauty vremeplovu…

Od takozvane Bob frizure, lokni raznih oblika i veličina, preko punđi i afro frizure, pa sve do natapirane i puštene kose, minule decenije obeležili su razni stilovi, kada govorimo o frizurama za venčanje. Može se reći da je svaka od njih imala svoj upečatljivi stil. Sa druge strane, većina ovih stilova se ponavlja i vraća u modu, pa ono što je bilo popularno početkom ’90-ih godina, ponovo se nosi i danas.

Nema sumnje da je za mnoge devojke dan venčanja jedan od najvažnijih trenutaka u životu, te tako svaki detalj mora biti pažljivo osmišljen. Pored dekoracije, benda i venčanice iz snova, i frizura svakako igra veliku ulogu!

Bilo da uskoro stajete na ludi kamen, ili pak samo volite retro frizure, u videu iznad teksta pogledajte kakvi su stilovi obeležili minule dekade i pronađite inspiraciju za sebe.

BeFunky-collage (31) Filmske heroine čiji stil želimo da kopiramo ovog leta pjimage (36) Nezaboravni modni momenti princa Vilijama i Kejt Midlton BeFunky-collage (15) Žuta je boja leta BeFunky-collage (14) Kako najbolje stilizovati majicu ovog proleća? · ·