Screenshot-at-Mar-30-10-17-01
PULS GRADA · sport&rekreacija

Završeno je još jedno Svetsko prvenstvo u fudbalu. Francuska je potpuno zasluženo izašla kao pobednik turnira, dok će hrvatska reprezentacija, i pored odlične igre tokom prvenstva, morati da se zadovolji drugim mestom.

Fudbalski stručnjaci, ali i fanovi ovog sporta, se slažu u konstataciji da je ovo Svetsko prvenstvo bilo jedno od najboljih poslednjih dekada. Pamtiće se veliki preokreti u poslednjim minutima mečeva, maratonske utakmice sa produžecima i penalima u fazi ispadanja, lepi potezi najboljih igrača na svetu, ali pre svega, maestralni golovi.

Odavno nije bilo toliko lepih pogodaka kao na ovom Svetskom prvenstvu. U konkurenciji Di Marijine bombe protiv Argeninaca, Kolarovog slobodnog udarca protiv reprezentacije Kostarike i kontra napada Belgije za pobedu protiv Japana u osmini finala, teško je zaista bilo izabrati najlepši pogodak. Jedan momak se ipak latio tog posla i napravio svoju listu 15 najboljih golova na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

U videu iznad teksta možete pogledati njegovu odličnu montažu golova koja će vas prisetiti na sve legendarne fudbalske momente u kojima ste mogli da uživate u poslednjih mesec dana. Možda se nećete apsolutno složiti sa njegovim izborom, ali je neosporno da je svaki od prikazanih golova vrhunski.

AP_18196610315313 3 Kako je Tviter reagovao na pobedu Francuske 6038b9c8f38d446b8e9dcd9092eb5035_18 Poznati slučajevi varanja na Svetskom prvenstvu u fudbalu arnie 5 stvari koje ne treba raditi posle treninga zaire-flag 7 „bivših“ zemalja koje su se takmičile na Svetskom prvenstvu · · · · ·