maxresdefault
PULS GRADA · lepota

Bilo da ste u gužvi ujutro i nemate vremena da napravite frizuru jer žurite na posao ili se spremate za svečanu večeru i želite da vam kosa izgleda jedinstveno, neki od jednominutnih trikova za bolju frizuru iz ovog interesantnog videa vas mogu izbaviti iz ovakvih bezizlaznih situacija.

I ono što je najbolje, nijedan od njih ne zahteva ulaganje u skupe proizvode za oblikovanje i negu kose. Dovoljni su predmeti koje već imate pri ruci i ako je moguće, pomoć još jedne osobe, i vaša frizura će biti savršena. Da li ste, na primer, znali da je moguđe napraviti punđu uz pomoć jedne najobičnije čarape? To je samo jedan od trikova koji su prikazani u ovom korisnom, ali i veoma zabavnom videu. Pogledajte i kradite fazone!

Vichy Postojnska jama MINÉRAL 89: Dnevna doza za snažniju kožu hbz-beauty-trends-2018-index-1513621786 Trendovi u šminkanju za predstojeću sezonu girl-2768349_960_720 Devojke koje su bile dovoljno hrabre da skrate kosu N photo-cover KOOZMETIK: Hidrantna krema za lice N · · · · ·