ateternitysgate_main
U VAZDUHU · promo

Vilijem Defo glumi Vinsenta van Goga u novom filmu o slavnom slikaru pod nazivom „At Eternity’s Gate“. Film je režirao Džulijus Šnabel, a u bioskopima ga možemo očekivati od 16. novembra.

At Eternity’s Gate je biografski film o čoveku koji je pored bolesti, podsmeha i nipodaštavanja kojima je bio izložen tokom svog života, danas slavljen kao jedan od najvećih slikara u istoriji. Film nije urađen kao tipična detaljna biografska priča već je u pitanju kombinacija scena za koje se zna da su se sigurno dogodile u njegovom životu, drugih momenata za koje se veruje da su se dogodile, ali možda su u pitanju samo glasine, i scena koje nemaju uporište u istorijskim činjenicama, već su izmišljene od strane autora filma.

Osim Defoa, u filmu igraju još i Oskar Ajzak, Rupert Frend i Metju AmalrikAt Eternity’s Gate je upravo imao svoju premijeru na Venecijanskom filmskom festivalu. Publika i kritičari su bili gotovo jednoglasni da se radi o vrednom filmskom ostvarenju. Pogledajte šta vas čeka od 16. novembra u bioskopima u trejleru za film iznad teksta.

Onlajn plaćanje Još uvek preko interneta najviše kupujemo garderobu Journey City magazin Kako je švajcarski časovničar napravio najstarije bezalkoholno piće na svetu Agro akademija Diplomirala prva generacija polaznika „Chipsy Agro Akademije“ Mivela City letnja preporuka #34: Mg Mivela – nova voda bez mehurića · · · · ·