I am Legend
KULTURA · film/TV

Alternativni završeci filmova još uvek uzbuđuju vašu maštu? Krajevi vaših omiljenih filmova imali su nekoliko mogućih završnih scena, a tek odlukom producentskih kuća napravljena je saglasnost hoće li vaš omiljeni filmski junak preživeti ili poginuti, zaista zvuči nemilosrdno, ali u industriji zabave stvari uvek stoje tako.

Alternativni završeci filmova ponekad se mogu naći na specijalnim DVD izdanjima u kompletu zajedno sa originalnim filmom, i za to znaju oni koje više zanima konkretan film kao i sva moguća rediteljska i scenaristička rešenja. U videu koji je pred vama, možete da vidite izbor iz pet filmova i njihove alternativne završetke, pa da i sami rešite da li su vam draži oni koji su odabrani kao konačni ili biste više voleli da su producenti vas pitali za savet.

cover1 GoetheFest 2015: Sećanja i nadanja 720x405-deniro-list-1401 Robert De Niro: Dobre, loše i čudne uloge X Files Pogledajte trejler za nove epizode serije „X-Files“ Daniel Craig Novi Bond uskoro i u bioskopu Cineplexx · · ·