Prolećne frizure
PULS GRADA · lepota

Evo pet najjednostavnijih načina da brzo napravite frizure koje su idealne za sve godine, tipove kose i prilike. Ako ste ponekad umorni od klasičnih feniranja, a ko i ne bi bio, a uz to i nove temperature zahtevaju drugačije uslove uređivanja kose, možda je pravi trenutak da uz pomoć ovog veoma korisnog tutorijala promenite neke navike.

Za neke frizure potrebne su vešte ruke, mnogo iskustva i specifičnih preparata kojima ćete kosu oblikovati na željeni način. Ali znate kako se kaže – najobičnije metode često su i najefikasnije, zato samo napred i uverite se i sami da vam za ove frizure neće trebati više od minut vremena.

Više nema razloga da vaša frizura bude i najslabija tačka vašeg stila, naprotiv, uz savete mlade i praktične vlogerke Mimi Ikonn slatke frizure se mogu napraviti za kratko vreme i to u kućnim uslovima. Pogledajte video i pokušajte i sami!

TENDERTALK-FULLBLEED Magija na usnama: Karmin koji menja boju Lakiranje noktiju Istorija manikira – nokti kroz vreme How-Detox-Your-Skin-2016 Spremni za leto: Pet jednostavnih načina za detoksifikaciju kože Frizure koje podmlađuju Moderne frizure koje će vas podmladiti · · · · ·