maxresdefault
U VAZDUHU · društvene mreže

U eri pametnih telefona i aplikacija za deljenje slika kao što je Instagram, nije nimalo čudno da postoji pregršt popularnih poza za slikanje koje svakodnevno praktikuju milioni ljudi.

Nekada je bilo potrebno samo da sedimo mirno i izgledamo ozbiljno dok čekamo da se završi dug proces fotografisanja. S napretkom tehnologije, više nije bilo neophodno dugo nameštanje osvetljenja i drugih tehničkih parametara kako bi nastala slika, a na nama je bilo samo da se nasmešimo. A kako poziranje za fotografisanje izgleda danas? Momak po imenu Kevin Peri je pokušao da na zabavan način odgovori na ovo pitanje u svom videu pod nazivom 50 načina poziranja za fotografisanje.

Verujemo ćete prepoznati većinu poza koje on demonstrira, a ne sumnjamo da ste mnoge od njih praktikovali i sami kada ste pravili fotke za Instagram. Na Facebook stranici City Magazina nam možete otkriti koje od njih su vama najomiljenije.


bebe naslovna Roditelji nisu očekivali da će im bebe ovako izgledati page-iphone Smešne reakcije tviteraša na predstavljanje novog iPhone-a page-momoa Evo zašto volimo Instagram Džejsona Momoe tramp naslovna Novi internet trend – pingvini umesto Trampa · · ·