6 neobičnih poslastica za ljubitelje kafe
U VAZDUHU · urban flash

Čak i pasionirani ljubitelji kafe često razmišljaju o tome kako bi bilo zgodno da su u prilici da i u kućnim uslovima popiju neku kafenu poslasticu kakve se služe u specijalizovanim kafeterijama. Evo vaše prilike da na jednostavan način i uz svega nekoliko zgodnih recepata uživate u kafi kakvu do sada možda niste pili. Za pripremanje većine napitaka biće vam potrebno svega nekoliko minuta a potrebne sastojke možete pronaći u supermarketima ili prodavnicama zdrave hrane.

Do sada ste kod kuće pili samo domaću kafu, ponekad nes, a oni koji kod kuće imaju i aparat za espreso bili su pravi srećnici. Ipak, za prave kafene poslastice morali ste da prošetate i u lokalnim kafeima poručite vašu kafeno-slatkastu „zanimaciju“ ali sada ćete neke od njih moći da napravite i u svojoj kuhinji, uz samo nekoliko sastojaka o kojima sigurno znate već ponešto i lako ih možete pronaći u svakoj prodavnici prehrambenih proizvoda.

Sophia Loren i Dolce & Gabbana - novi parfem o kojem se mašta Sophia Loren u reklami za novi parfem modne kuće Dolce & Gabbana – pogledajte video Kosa kao umetnost Kako da vaša kosa postane deo klasične umetnosti Winnie The Pooh i Oskar I Vini Pu ima „oskarovske“ ambicije cover1 I doktori su ljudi: Spavanje na dežurstvu · · ·