7 stvari koje žene plaćaju više nego muškarci
U VAZDUHU · urban flash

Nije lako, ali ni jeftino biti žena. Ma kako vam ovo zvučalo postoje neka svakodnevna iskustva koja mogu posvedočiti u prilog tvrdnji da su proizvodi namenjeni ženama u SAD-u često skuplji nego oni za muškarce. Da situacija nije bajna ni na domaćem terenu uverićete se kad prvi sledeći put krenete u prodavnicu, a šta sve možete da očekujete pod pojmom polna neravnopravnost – pogledajte u ovom videu!

Ne samo da su žene za isti posao obično plaćene manje, već bi trebalo i da se zadovolje kada proizvode koje svakodnevno koriste moraju da plate više, samo zato što su ovi u ružičastom celofanu. Kada se izračuna koliko to sitno „preplaćivanje“ iznosi na godišnjem nivou onda cifra od 1300 evra nije ni mala niti se može zanemariti kada već govorimo o tome šta i zašto žene plaćaju više. Isti sastojci, ili ista košulja na hemijskom čišćenju muškarca i ženu neće koštati jednako, ali za razliku od Srbije, gde to nije uvek slučaj, u SAD-u ćete dobiti račun pa ćete ove razlike moći da uporedite a potom i iskoristite kao dokaz!

Baddie Winkle - baka car na Instagramu Baddie Winkle: 86-godišnja Instagram senzacija Dnevnik od Facebook postova  „365 Days In Print“ Facebook postovi kao dnevnik bebe tetovaže Preslatko: Bebe u naručju tetoviranih roditelja Pasoši - koji su najvredniji? Passportindex: Čiji pasoš vredi najviše ·