7 trikova kako da zapamtite imena ljudi
U VAZDUHU · urban flash

Za neke od nas imena su stvarno slaba tačka. Koliko puta ste uhvatili sebe kako govorite – lice nikada ne zaboravljam, ali imena odmah po upoznavanju! Ništa strašno. Postoje načini da se imena lakše pamte, zapravo postoje saveti kako da jedni drugima olakšamo da se međusobno zapamtimo, potom da se setimo, a možda počnemo i da se družimo – to nije tako loš plan!

Da biste sebi pomogli, najpre raščistite sa sobom – ništa nije nenormalno u tome što ponovo niste zapamtili neko ime. Verovatnije je da vam je teško da upamtite ime tek tako, bez ideje o tome ko je osoba koju upoznajete, a to vam je 10. Marija u poslednja 3 meseca… Polako, poslušajte savete iz videa, i pokušajte da ih prilagodite „domaćem terenu“. Oni koji su već pokušali kažu da pomaže!

Neverovatni podaci o protoku vremena Neverovatne činjenice o protoku vremena Rihanna pliva sa ajkulama Rihanna pliva sa ajkulama Dečije ilustracije Dečije slike sa interneta kao simpatične ilustracije Domaći lekovi koji deluju Domaći lekovi koji deluju