9 razloga
U VAZDUHU · urban flash

Ako mislite da vam fali harizma, moguće je da radite neke male stvari koje imaju veliki negativan efekat na percepciju ljudi o vama. U ovom kratkom video klipu detaljno su objašnjene greške koje najčešće pravimo kada smo u društvu, ali i neka jednostavna rešenja koja nam mogu pomoći da ih više ne činimo.

Prva među njima je nedovoljno proaktivno predstavljanje. Ako ste jedna od onih osoba koja pri upoznavanju sa grupom ljudi, samo mahne izdaleka i pozdravi ih sve zajedno, nećete ostaviti dobar utisak na njih. Preporučuje se da svakoj od osoba priđete pojedinačno, stisnete joj ruku i gledate je u oči kada se predstavljate.

U ostale greške spadaju: nepredstavljanje prijatelja koji su sa vama, pričanje o stvarima koje nikoga iz društva ne zanimaju, nedozvoljavanje drugima da dođu do reči, tiho i nerazgovetno pričanje, odgovaranje na pitanja sa jednom rečju ili kratkom rečenicom, konstantno kukanje, često zaboravljanje imena osoba i neprincipijalnost.

pagecover Poznati glumci uživaju u roditeljstvu pagecover2342 Torte „bezobraznog“ izgleda pexels-photo_cover 5 tipova mama koje srećemo na bazenima pagecover Prljava mašta vidi svašta · ·