Inge-Ginsberg-Music-Video
KULTURA · muzika

Inge Ginsberg rođena je u Austriji 1922. godine, odakle je prebegla tokom holokausta. Ne samo da je i dalje živa, već je započela novi život kao vođa „death“ metal benda.

Gospođa Ginsberg zaista je proživela zanimljiv život, ali i dalje uživa u njemu svakodnevno. Kaže da je samo život proživljen u celosti do samog kraja pravi način da on bude ispunjen i dobar. Ona je radost našla u pevanju u death metal bendu, tako da ona piše reči a ostatak benda muziku. Pošto joj vokalne sposobnosi nisu kao nekad, više joj odgovara da reči viče ili samo izgovara, pa u šali kaže da je ona najstarija reperka na svetu.

U fokus javnosti došla je nakon što je Njujork Tajms napravio kratak film o njoj, a potom i po učestvovanju u jednom švajcarskom šou talenata, u kome je iznenadila i žiri i publiku svojim nastupom. Njen duh je i dalje živahan kao i pre mnogo godina, a kroz reči pesama našla je odličan način da izrazi sve ono što joj smeta na ovom svetu. Njena poruka je jaka u svakom smislu, a njena energija je nešto na šta bi se svi mogli ugledati, bez obzira na preference.

1. Banner Image 1440 x 720 5 najboljih denshol pesama svih vremena cover www.fubiz.net Samo vozi – 6 najboljih spotova u kolima Quan Yuan Headshot 1 Gala koncert u Smederevu koji pravi ljubitelji opere neće propustiti Tom Vejts 20 omiljenih albuma Toma Vejtsa · · · ·