Arnold Švarceneger "Aftermath"
KULTURA · film/TV

Uglavnom smo navikli da Arnolda Schwarzeneggera gledamo u mačo ulogama gde nema mesta emocijama. Ali izgleda da u novoj drami pod nazivom „Aftermath“ popularni Schwarzi pokazuje svoju nežnu stranu. Film je rađen po istinitoj priči, a producent ovog ostvarenja je od ranije poznat ljubiteljima neobičnih filmova, poput „Requiem for a Dream ili Black Swan“. Odmah vam je jasno, u pitanju je Darren Aronofsky.

U novom filmu Schwarzenegger igra građevinskog nadzornika Viktora koji je zbog greške kontrolora leta izgubio ženu i ćerku, jer je došlo do sudara dva aviona. Režiju filma potpisuje Elliott Lester (Blitz, Love is the Drug). Film je zasnovan na istinitim događajima iz 2002. godine. Pitate se u kom trenutku Schwarzi kreće u totalnu osvetu? Zapravo, ovo je film koji na drugačiji i nestandardni način preispituje tugu, pitanje krivice, odgovornosti, podnošenje gubitka, gnev i pokajanje. U filmu glumi i Scoot McNairy.

Izgleda da je Schwarzenegger spreman za zrele uloge, a u aprilu ove godine ćemo moći da ga vidimo u jednom baš takvom, potresnom i ozbiljnom, filmu.

Pickbox_konkurs Gledaj seriju, napiši recenziju i zaradi BORG_STILLS_2016-8 „Borg i McEnroe“ stižu u bioskope Bioskopski februar Februarska filmska ponuda: seks, duhovi i lego kockice coverfestglavnip Predstavljamo Glavni takmičarski program 45. FEST-a ·