Al Pacino
KULTURA · film/TV

Legendarni Al Paćino vraća se na veliko platno filmom “Igra vešala” koji se od 25. januara nalazi na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji. Slavni glumac još jednom je dokazao da apsolutno briljira u svojoj najvećoj strasti, kako sam kaže za glumu, iako ima 78 godina.

“Moj posao zapravo i jeste moj život, bez obzira na godine, jer ja sam umetnik. Bar mislim da jesam. Uloga u filmu Igra vešala donela je jednu kompleksnu priču, gde svaki lik ima svoju pozadinu, svoju istoriju. Dopao mi se scenario, i entuzijazam reditelja prilikom priprema za film. Džoni je vrlo otvoren, a sa takvim ljudima je najbolje raditi“, rekao je Paćino.

Film Igra vešala donosi priču o odlikovanom detektivu za ubistva Reju Arčeru (Al Paćino) koji se udružuje sa kriminalnim profajlerom (Karl Urban) kako bi uhvatili serijskog ubicu čiji se zločini odigravaju po dečjoj igrici igra vešala. Kako se zločini dešavaju na svaka 24 sata, policajci, u pratnji novinarke Kristi (Britani Snou), koja im pomaže, ulaze u trku s vremenom kako bi sprečili novo ubistvo i pronašli ubicu. Film reditelja Džonija Martina vodi gledaoce na zastrašujuć put upoznavanja poremećenog uma ubice, ali i primoranost detektiva da učestvuju u igri vešala kako bi konačno zaustavili zločine.

U filmu igraju i Karl Urban i Britani Snou, koji su s oduševljenjem prihvatili uloge u ovom ostvarenju, čim su čuli da će im partner biti slavni oskarovac.

“Bilo je sjajno iskustvo posmatrati takvu glumačku legendu kako pristupa radu, ali i ekipi. On je jedan od onih glumaca koji momentalno izaziva neku neverovatnu energiju u ekipi čim se pojavi na setu“, dodao je Urban.

Genius_Banderas1(650x417)cover Antonio Banderas je Pikaso u novoj seriji o životu slavnog slikara The Terror THE TERROR: Ekspedicija zbog koje nećete moći da zaspite 5a593f701f00009800db8861_cover Džon Hem je zvezda novog akcionog trilera „Bejrut“ Fahrenheit451_cover Farenhajt 451: Televizija HBO je najavila film po čuvenom romanu · ·