All the Money in the World
KULTURA · film/TV

Iako ima 79 godina, holivudskom veteranu Ridleyju Scottu nije dovoljan jedan jedan film godišnje. Posle premijere filma “Alien Covenant”, u decembru nas očekuje novi film “All the Money in the World” o kidnapovanju Paula, unuka bogataša J. Paula Gettyja.

Film je nastao na osnovu knjige Johna Pearsona, koji je opisao stvarne događaje vezane za kidnapovanje Gettyjevog unuka, a sam Getty je u tom trenutku bio najbogatiji čovek na svetu. Iako je imao milijarde, on nije želeo da plati otkup za voljenog unuka, uprkos molbama svoje snaje Gail i telohranitelja Fletchera Chancea.

U filmu igraju Michelle Williams i Mark Wahlberg, a samog Gettyja igra Kevin Spacey, koji je potpuno neprepoznatljiv u ovoj ulozi.

Film će biti premijerno prikazan 16. novembra na American Film Institute festivalu, a u redovnu distribuciju ulazi 8. decembra.


pagecover Holivudske zvezde koje nikada nisu bile u dobrom filmu DYNASTY piccover Nove serije ove jeseni Fear of the Walking Dead Fear the Walking Dead: Da li u apokaliptičnom svetu ima mesta za ljubav? 21-isle-of-dogs.w1200.h630cover Stigao je trejler za novi animirani film Wesa Andersona „Isle of Dogs“ · · · ·