trailer-for-disneys-maleficent-mistress-of-evil-social
KULTURA · film/TV

Studio Walt Disney Pictures je objavio prvi trejler za film „Grdana: Gospodarica zla“, nastavak velikog hita „Grdana – Zla vila“ iz 2014. U naslovnoj ulozi se ponovo nalazi Andželina Džoli, El Fening će reprizirati ulogu princeze Aurore, dok su nova lica Mišel Fajfer kao kraljica Ingrit, kao i Čuetel Edžiofor, Ed Skrajn i Robert Lindzi. Film je režirao Joakim Rening.

Grdana: Gospodarica zla je filmska bajka koja se dešava nekoliko godina nakon događanja u prvom delu priče, u kome je publika saznala šta je Grdanu dovelo do toga da baci kletvu na mladu princezu Auroru. Novi film će nastaviti da proučava kompleksan odnos rogate veštice sa budućom kraljicom, posebno u okolnostima kada novi neprijatelji prete njihovom kraljevstvu i svim magičnim stvorenjima koji žive u njemu.

Trejler za film Grdana: Gospodarica zla je dostupan iznad teksta. Premijera ove Diznijeve bajke je rezervisana za 18. oktobar.

IT: CHAPTER TWO Pogledajte jezivi trejler za drugi deo horora „To“ mad max charlize t Top 10: Najbolje filmske uloge Šarliz Teron watchmen-tv-series-footage Prvi tizer za seriju „Nadzirači“ star-wars Dizni je najavio četvrtu trilogiju „Ratova zvezda“ i nastavke filma „Avatar“ · · · ·