maxresdefault-cover
PULS GRADA · sport&rekreacija

Televizijski prenosi sportskih dešavanja bez komentatora bi u mnogim slučajevima bili mnogo bolji. Zamislite samo prenos teniskog meča bez „analize“ samozvanih „stručnjaka“ koji tačno znaju šta je trebalo da najbolji igrači sveta urade u svakom momentu.

Fudbal, s druge strane, bio bi prilično dosadan bez dobrih komentatora koji znaju kako da nas pripreme za utakmicu, drže našu pažnju tokom čitavog meča, i, naravno, raduju se najglasnije moguće posle svakog datog gola tima za koji navijaju!

Nik Marej Vilis je animator koji deli naše mišljenje. Njega toliko zasmejavaju sportski komentatori fudbalskih utakmica da je odlučio da se malo našali na njihov račun. Naime, on je napravio video kompilaciju u kojoj je spojio najluđe radovanje sportskih komentatora sa svojim zabavnim animacijama. Pogledajte kako to izgleda u urnebesnom video klipu iznad teksta.

Reebok trening 5 vežbi za unapređenje brzine tokom treninga olympia-1543733_960_720 Najveći skandali u istoriji Olimpijskih igara 84550-gettyimages-916864466 Zašto olimpijci grizu svoje medalje? gettyimages-916119196-1518179826cover Istorijski momenat: Sportisti Južne i Severne Koreje zajedno na otvaranju Olimpijskih igara · · · · ·