Automatski nacrt
KULTURA · film/TV

Od autora „Kralja lavova 2“ i blokbastera „Nacionalno blago: Knjiga tajni“ stiže nam novi animirani film inspirisan slovenskom mitologijom.

Ovo je uzbudljiva priča o brizi za naše najmilije, sticanju pravih prijatelja, jačanju i veri u snove svim srcem.

Sava: Mali ratnik velikog srca je originalna priča o desetogodišnjem dečaku koji živi u malom selu u šumi. Selo u kojem živi Sava je nekada bilo pod zaštitom kraljevskih belih vukova, a sada je lak plen nemilosrdnim hijenama. Pokušavajući da pobegne od hijena, Sava se nađe u čarobnom svetu o kojem je ranije čuo samo priče. To je mesto gde upoznaje belog vuka, smešno maleno ružičasto stvorenje i još mnogo novih prijatelja koji mu pomažu u oslobođenju njegovog sela od besnih hijena.

Crtani fim Sava inspirisan je starim ruskim i slovenskim bajkama koje u kreaciji autora oživljavaju na velikom platnu i predstavlajju zabavu za celu porodicu.

Anna Wintour Pogledajte trejler za dokumentarac o Met balu i Anni Wintour „First Monday“ Leonardo Di Caprio Top 5: Uloge u kojima je Leonardo DiCaprio zalužio Oskara, ali ga nije dobio Absolutely Fabulous “Apsolutno fantastične” na filmu – pogledajte trejler cover4 44. FEST – najprestižniji filmski festival i ove godine u Beogradu