Automatski nacrt
U VAZDUHU · tech/web

Kako nešto Apple izbaci, tako želja za posedovanjem toga iznenada naraste. Otkako su došli na scenu 2007. godine, zaista su uneli inovacije u svet tehnike. Šta su sada smislili? Verovatno će vam se dopasti.

Ako pratimo razvoj iPhona, možemo videti da ljudi iz kompanije Apple mnogo rade na dizajnu, i na tome da ljudima omoguće da uređaj koji poseduju bude maksimalno koristan. A kako prate trendove (mada moramo reći i da ih stvaraju), kompanija Apple sada radi na jednoj genijalnoj stvari. Ako ste pogledali video na početku članka, jasno vam je o čemu se radi. Web developer Rafael Dymek radi na prvom tač skrin ogledalu. Da, da, tablet-ogledalo, gde će sada selfi biti u punoj veličini. Možete li da zamislite to? Apple zaista uvodi nove zanimljive stvari. Dakle, spremite se, vaše ogledalo će uskoro postati tablet.


Gamescon cover1 Games.Con: Festival gejminga i pop kulture pas Gedžeti za životinje igrica Google pogađa šta crtamo: Zarazna igra Quick, draw! bes Kad nas kompjuter dovede do ludila ·