Arctic-768x432
KULTURA · film/TV

Meds Mikelson glumi jedinog preživelog čoveka posle pada aviona na površinu Severnog pola u novom uzbudljivom filmu „Arktik“.

Zatočen na lokaciji nepodesnoj za ljudsko preživljavanje, on je prinuđen da se snalazi kako zna i ume dok ne stigne pomoć. Kada helikopter koji je trebao da ga spase posle nesreće završi kao olupina, glavni protagonista filma će morati da donese tešku odluku. Jedna opcija je da ostane u relativno bezbednom okruženju i čeka novu spasilačku ekspediciju koja će možda stići prekasno, dok u drugom scenariju mora sam da pronađe spas i krene na put u nepoznato.

Arktik je režirao Džo Penja, a film stiže u bioskope 1. februara. Kritičari su ga već sada nazvali jedanim od najboljih filmova o preživljavanju ikada.

567561-walt_disney_pictures Bizarne teorije o popularnim prazničnim filmovima plakat_47fest Dobitnici Zlatnih globusa na 47. FEST-u Screen-Shot-2018-11-05-at-10.16.34-AM „Boemska rapsodija“ trijumfovala na dodeli Zlatnih globusa SALLY4EVER pic Grohotom se smejmo!: Tri nove vrsne TV komedije · ·