bw
KULTURA · film/TV

Zac Efron, Dwayne Johnson, Alexandra Daddario ponovo šetaju u crvenim kupaćim kostimima, savršenih tela, i spašavaju ljude. Da, „Baywatch“ se vraća na ekrane, i kao što ste mogli videti u videu na početku članka, sve „puca“ od izvajanih tela a verujemo da ponegde ima i malo „plastike“. Kao što smo i navikli.

Prvi trejler za Baywatch je stigao, i ljudi su se zaista obradovali. Ova serija je ipak bila kultna, i prikazivala se u mnogim zemljama sveta. Nedavno smo pisali o tome kako izgledaju junaci ove serije danas, nakon 27 godina od početka emitovanja, možete pogledati ovde. Film Baywatch sada ima neke druge glumce u posatavi, ništa manje zanimljive. Tu je Zac Efron koga mnoge žene jedva čekaju da vide bez košulje, a tu je i najseksipilniji muškarac za 2016. godinu- Dwayne Johnson. Film će premijeru u Americi imati za Memorial Day (uvek se slavi poslednjeg ponedeljka u maju).

momenti Najbolji TV momenti iz 2016. godine kd Kirk Douglas: 10 uloga velikog stogodišnjaka Automatski nacrt Emma Watson i Tom Hanks u novom filmu „The Circle“ glumci Forbes: Preplaćeni glumci u Holivudu za 2016. godinu · · ·