triple-frontier-ben-affleck
KULTURA · film/TV

Netflix je objavio prvi trejler za film „Triple Frontier“ u kome će glavne uloge tumačiti Ben Aflek, Oskar Isak i Čarli Hanam. U pitanju je akciona avantura o grupi bivših vojnika koji se ne snalaze baš u civilnom svetu i u nedostatku novca se odlučuju na radikalan korak.

Oni dolaze na ideju da opljačkaju latinoamerički narko kartel čije se sedište nalazi kod zloglasne granične zone između Brazila, Paragvaja i Argentine. Ova riskantna misija će promeniti život svih njenih učesnika i dovesti do posledica na koje nisu bili spremni.

Triple Frontier je režirao J. C. Čendor, dok je scenario napisao zajedno sa autorom ove priče, Markom Bolom. Očekuje se da film bude dostupan na Netflixu u martu naredne godine, a tada će biti premijerno prikazan i u bioskopima.


Kralj Petar Prvi O filmu „Kralj Petar Prvi“ – predrasude, mile naše, zbogom! 1219255 Najluđi filmovi za starije od 18 iz 1960-ih i 1970-ih avengers-end-game-4-1544189609 Trejler za poslednji nastavak „Avengers“ serijala je stigao maxresdefault-17-768x432 Prvi tizer za poslednju sezonu serije „Game of Thrones“ · · · · · ·