Bill Murray kao najgori bebisiter
KULTURA · film/TV

Glumac poput Bill Murraya može da se pojavi u bilo kom filmu, a da to baš nikada ne ošteti ni scenario, a još manje konačan saldo bioskopskih blagajni. U filmu „St.Vincent“, zajedno sa Melissom McCarthy, Chrisom O’Dowdom i Naomi Watts on igra naslovnu rolu – nezgodnog ratnog veterana, rasipnika i pijanca u čiji se komšiluk doseljava samohrana majka.

Kada službenica u banci Murrayu objasni da je njegov račun prekoračio dozvoljeni minus, on je svestan da će morati da svoju finansijsku dramu razreši nekako, a sudeći da je reč o ozbiljnom mizantropu retki su poslovi u kojima bi mogao da stigne i do prve plate. Oliver, dvanaestogodišnji dečak (igra ga zvezda u usponu Jaeden Lieberher) kojem će Murray biti bebisiter, upoznaje se sa u najmanju ruku „neobičnim“ vannastavnim aktivnostima. Kako bi ova komedija ostala dosledna svom žanru, prijatelji će naučiti da jedno drugom pomognu, i mada zvuči neverovatno, da zajedno odrastu. Ne oklevajte, kada stigne u bioskope (nakon premijere 24. oktobra), obavezno ga pogledajte!

Na rubu vremena Filmska recenzija: Na rubu vremena Slučajno zajedno U bioskopima: „Slučajno zajedno“ Veštičarke i Bičarke U bioskopima: „Veštičarke i bičarke“ Cinema City i filmofili Cinema City Festival: Zabeleške jednog filmofila · ·