"Mile 22"
KULTURA · film/TV

Volberga godinama viđamo u dva, a ponekad i tri filma godišnje, redovno u režiji njegovog prijatelja Pitera Berga a najčešće u ulozi odlučnog i opakog specijalca, policajca ili vatrogasca.

Postoje glumci koji, premda glume u raznim filmovima jesu takoreći specijalizovani za jednu konkretnu vrstu uloga, a jedan od takvih je zasigurno i Mark Volberg koji u akcijašima uvek ima svoje karakteristično mesto.

Još jednom gledamo savremenog heroja akcionog tipa, ovoga puta u gotovo karakterističnoj roli gde će Volberg igrati Džejmsa Silvu.
U Milji 22 on je operativac najcenjenije i najneshvaćenije jedinice CIA-e. s Uz pomoć tajnog tima komandosa, Silva mora da osigura i sprovede do sigurne lokacije metu koja ima informacije bitne za život svih. Hoće li uspeti u svom naumu? Koga će žrtvovati kako bi uspeo? Špijunske igre su nemilosrdne.

Volberg je na čelu podele u kojem se nalazi i fenomenalni Džon Malkovič. Film Milja 22 već je u bioskopima u distribuciji Blitz filma.


Naslovna fotografija - The River of Kukamas MikroFAF: 5 filmova koje ne bi trebalo da propustite 016156 10 godina City Magazina: Domaći filmovi koji su obeležili epohu naslovna Top 11 uloga Milene Dravić Pet-Sematary-Trailer-700x321 Groblje kućnih ljubimaca: Trejler za novi film po romanu Stivena Kinga · · ·