Bohemian Momsody - pogledajte parodiju na
U VAZDUHU · urban flash

Čuvena kompozicija legendarnog benda Queen, svako malo dobija novu obradu. Istina je da se ova malo razlikuje od ostatka, pre svega jer je shvaćena i urađena kao parodija, ali i u svojim komičnim elementima ona zadržava svu veličanstvenost originala.

Pored mnogih pesama grupe Queen koje mnogi muzičari sa zadovoljstvom pozajmljuju, ili obrađuju, veličanstveno mesto i veliku popularnost ima svakako Bohemian Rhapsody, koji je zbog svog teksta nadahnuo Devu Dalporto koja je na šaljiv način posvetila svoju muzičku parodiju svim majkama sveta.
Bohemian Momsody je još jedan zabavan video već poznate autorke, koja je do sada uradila nekoliko sličnih parodija na muziku bendova Sugar, Maroon 5. Prema njenim rečima ovakva pesma u originalu je zaista epska, pa je zato odlučila da je posveti majkama. Zahvaljujući svojoj kreativnosti Dalporto je uspela da prikupi novac za lokalne škole na jednoj aukciji.

Dobar početak dana 20 jutarnjih navika za dobar početak dana Najbogatiji kraljevi u 2015. Najbogatiji kraljevi na svetu u 2015. godini Stare osobe i street art Ulični umetnici trećeg doba ruše stereotipe Anas Abdul-Razzaq Na'em i Bashar al-Assad Loš Photoshop u političke svrhe ·