Bolno suočavanje sa preljubnicima
U VAZDUHU · urban flash

Moguće je da će vas ovaj video rasplakati. Jednostavnog je naslova „He cheated on her. Now she wants to now why“ (On ju je varao, sad ona želi da zna zašto). A u 6 minuta i 44 sekundi se dešava emotivna trauma za koju nemaju svi želudac.

Ljudima zaista ne treba suditi dok se ne čuju obe strane, ne sagledaju stvari iz svih mogućih perspektiva. Ili, dešavalo se zar ne, da ono što ste osuđivali osetite na svojoj koži pa stvari budu malo drugačije. Tako je i u ovom videu Kourtney Jorge pitala svog bivšeg partnera Leonarda Longa III zašto je varao, a došli smo do zaista emotivnih priča, i shvatanja da ga je Kourtney smatrala najboljim prijateljem.

Ne treba reći da je ovo suočavanje već postalo hit na internetu i postoji i hešteg solidarnosti #hurtbae. Verovatno je i svima koji su ga gledali prošlo kroz glavu kako su se osećali kada su varali ili bili prevareni, i definitvno je nateralo mnoge da se zamisle.

amerika Ljudi postaju sve gluplji zbog sve dužeg radnog vremena? Radno vreme (foto: Pixabay) Vi i ekonomija na ti: Radno vreme i slobodno vreme ljubav Zašto se muškarci zaljubljuju brže nego žene? prijatelji Jeste li okruženi pravim prijateljima? · ·