a-star-is-born-1528303205
KULTURA · film/TV

Dugoočekivani trejler za film „A Star is Born“ napokon je stigao! U pitanju je drama sa puno muzičkih elemenata, u kojoj glavne uloge tumače Bredli Kuper i Lejdi Gaga. Ovaj film prati priču dvoje ljudi koji uživaju u ljubavi, muzici i snovima, ali koji se isto tako suočavaju sa unutrašnjim demonima i nemirima. U nastavku pogledajte trejler i upoznajte se sa junacima ove priče pre bioskopske premijere.

Okosnicu ove zanimljive priče čini uzbudljiv život glavnih aktera koje maestralno tumače Bredli Kuper, koji je četiri puta do sada bio nominovan za Oskara, i višestruko nagrađivana pevačica zavidnih vokalnih sposobnosti Lejdi Gaga, kojoj je ovo prva glavna uloga na filmu. Sa druge strane, ovaj film je specifičan po tome što je ujedno i rediteljski prvenac šarmantnog Bredlija.

Radnja filma prati ljubavnu priču iskusnog muzičara Džeksona Majna, koga tumači Kuper, koji se zaljubljuje u mladu problematičnu umetnicu Eli, koju tumači Gaga. Njihova priča započinje tako što Džekson upoznaje Eli u trenutku kada ona namerava da digne ruke od svog sna da postane pevačica. No, iako je uspeo da je ubedi u suprotno, te njena karijera ubrzo kreće uzlaznom putanjom, njihova veza paralelno doživljava sunovrat usled njegovih unutrašnjih demona sa kojima pokušava da se izbori. Ostale uloge tumače Endrju Silverstajn, Dejv Šapel i Sem Eliot.

Još jedna zanimljivost je to što Gaga, ne samo da glumi u ovom filmu, već i izvodi originalne numere koje je napisala zajedno da Bredlijem i još nekoliko vrsnih muzičara. Scenario za ovaj film zasnovan je na istoimenim ostvarenjima iz 1954. i 1976. godine. A Star is Born počinje svoj bioskopski život od 5. oktobra.

the-letdown-recensione-della-nuova-serie-netflix-recensione-v3-38503-1280x16-1525938791 Zašto je „The Letdown” možda najbolja serija o majčinstvu Karen Gillan kao Nebula (foto fansshare.com, wallpaperswide.com) 10 nevidljivih glumaca iz Marvelovog univerzuma KILLING EVE pic Nove serije koje toplo preporučujemo Nesreća nevinih Serija po romanu Agate Kristi: „Nesreća nevinih“ je sasvim kontroverzna · · · · · ·