$_deathwish
KULTURA · film/TV

Starije generacije pamte neprevaziđenog Charlesa Bronsona u ulozi osvetnika Paula Kerseyija koji odlučuje da zakon preuzme u svoje ruke nakon brutalnog napada na njegovu ženu i ćerku. Rimejk legendarnog filma „Death Wish“ se dešava u Čikagu, jednom od najnasilnijih gradova u SAD, a umesto Charlesa, glavnu rolu će imati njegov naslednik u svetu akcionih filmova, Bruce Willis.

Za doktora Paula Kerseyija (Willis) leševi i ranjeni ljudi iz uličnih obračuna bandi su svakodnevnica na koju je već uveliko naviknut. Sve se naglo menja u njegovom životu, kada među žrtvama pristiglim u odeljenje intenzivne nege primeti svoju ženu i ćerku.

Zaokupljen besom i mržnjom prema počinicima, Kersey odlučuje da osveti svoju porodicu, a ubrzo shvata da u gradu u kome je policija zatrpana nerešenim slučajevima i ne uspeva da obezbedi minimalnu sigurnost svojim građanima, ostaje na pojedincima da zavedu red i oslobode Čikago od kriminalnih elemenata. Organi zakona i deo javnosti misle drugačije, pa će se ovaj anonomni osvetnik ubrzo naći na njihovom nišanu.

Osim Brucea Willisa u filmu Death Wish igraju još Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Camila Morrone, Dean Norris i Kimberly Elise. Film je režirao Eli Roth, a u bioskopima možemo da ga očekujemo od 22. novembra.

I'M DYING UP HERE TV show 2017_cover City letnja preporuka #25: Serija „I’m Dying Up Here“ Annabelle 1_cover Otkrijte kako je nastalo iskonsko zlo u filmu „Anabel 2: Stvaranje zla“ Automatski nacrt “Borg i McEnroe“ otvara Filmski festival u Torontu 7. septembra STRATTON_LD_D1_0041_cover Film „Straton“ od sutra u bioskopima! · · ·