Bugarski keks
U VAZDUHU · urban flash

Na prvi pogled ovaj video bismo mogli protumačiti kao parodiju na pop pojave, toliko često puta viđene tokom osmadesetih godina 20. veka. Ipak, to ne znači da ovaj spot Konstantina Trendafilova nije privukao našu pažnju. Zašto? Zato što nismo sigurni na šta je tačno mislio kada je rekao keks!

Pesnik i kopirajter poreklom iz Bugarske, pokušao je da na tragu dobro utabane staze vizuelno-muzičkih tema, koje su krasile mnoge reklame za fitnes tokom ’80-ih, napravi malo drugačiji spot. Dve zgodne devojke, obučene u trikoe za vežbanje, uz mnogobrojne seksualne aluzije pomažu Konstantinu u njegovoj nameri da nam da recept za kolač (na bugarskom keks). U videu se pojavljuje Konstantinov alter ego Papi Hans koji navodi niz loših stvari koje su mu se dogodile prethodnog dana, ali sve je to nevažno, jer je on prethodne noći pravio keks (ili imao seks, rekli bi oni sa bujnijom maštom!).

Od kako je objavio ovaj simpatični muzički video, Trendafilov je imao tu čast da njegov rad pogleda preko 6 miliona ljudi na YouTube-u. Kako se vama čini ovaj bugarski specijalitet?

5ab52149a0febdf2378b4567-960-6481 Navike kojima treba reći zbogom pre 30. godine page-cover-lutke Lutke iz izloga koje čine šoping zabavnijim page-cover Ko kaže da policajci nemaju smisao za humor? atikh-bana-113633-unsplash-1000x500 3 astrološka znaka koja ne znaju za neizvesnost · · ·