Camper_SS19_Campaign_Courb
PULS GRADA · shopping

Kreativni direktor Camper brenda, Romain Kremer, predstavlja komade iz kolekcije proleće/leto 2019 sa ciljem da skrene pažnju na lepotu miksa običnog i izvanrednog, usmeravajući pažnju na estetiku i ulogu kućnog nameštaja i sadržaja koji povezuje stanara sa svojim domom.

Kampanja prati arhitekturu kuće, istražujući sobu po sobu, poput kretanja kroz lavirint koji otkriva jezive i neobjašnjive momente koji često zaintrigiraju i rezultuju mnoštvom pitanja.

Odabrani modeli obuće iz prolećne kolekcije brenda sa Majorke dostupni su u prodavnici CAMPER u Beogradu – Terazije 31, kao i multibrend radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.


page-cover-prevara Evo kako nas sve brendovi obmanjuju pakovanjima BeFunky-collage (2) Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč „žena” CR11697 - KL - SS19 - Dual - Big Sur - Boutique Bazaar - 401 - 3060_F Vatromet boja i printova za SUPERDRY – kolekcija za proleće/leto 2019 house-of-samsonite-poklon-kartica House of Samsonite: Poklon kartica · ·