Automatski nacrt
KULTURA · film/TV

Stigao je tizer za novi film Luca Bessona koji izgleda ludo i sjajno kao i „The Fifth Element“! Novi film „Valerian“ stiže u bisokope u julu 2017. godine. Film je adaptacija francuskog sci-fi stripa „Valérian and Laureline“.

Možda se sećate, o ovom filmu smo vas već izvestili, ali sada ste u prilici da u videu koji se nalazi na početku članka vidite i pojedine scene iz novo filmskog ostvarenja slavnog Luca Bessona. Superzvezda Cara Delevingne igra Laureline a Dan DeHaan je Valerian. Oni su par specijalnih operativaca koji su zaduženi za održavanje reda u čitavom univerzumu. Sve to izgleda nemoguće i malo sablasno jer su im na putu razna stvorenja sa opasnim oružjem. U filmu glumi i Clive Owen ali i Rihanna koja glumi misterioznu vanzemaljku striptizetu koja se zove Bubble. Sve zvuči prilično zabavno, mora se priznati! Ali, da li će Valerian nadmašiti čuveni The Fifth Element? Nadamo se, jer u ovom trenutku Valerian zvuči kao sjajno bekstvo iz lude realnosti u kojoj živimo!


Mel Gibson Zašto volim(o) Mela Gibsona keri Kako danas izgledaju glumci iz serije „Seks i grad“ filmovi Filmske uloge koje su glumci igrali jer su morali The six person crew (from left to right):  Marta Kamen (Anamaria Serija „MARS“ uskoro na kanalu „National Geographic“ ·