pink-beautiful-trauma-channing-tatum-video-1511275923-cover
KULTURA · muzika

U spotu za pesmu „Beautiful Trauma“ sa istoimenog novog albuma, Pink i Čening Tejtum su Džindžer i Fred Hart, bračni par iz Amerike ’50-ih koji živi u tipičnom domu te ere, punom jarkih boja, koje se, naravno, odlično uklapaju uz roze kosu popularne pevačice.

Na početku spota možemo da primetimo da njih dvoje spavaju u odvojenim krevetima. Tradicionalne uloge su žive i zdrave, pa tako žena usisava i pegla, dok muž čita novine. Ona mu, kao i svakog jutra, pravi i donosi doručak, doduše zagoreo u ovom slučaju.

Beg od dosade i očajanja, muž, predvidivo, traži u alkoholu, kojeg sipa iz sakrivene čuturice u svoju jutarnju kafu kada žena ne gleda. Ona, s druge strane, ima pun ormar raznoraznih pilula za smirenje koje joj pomažu da pregura dan.

Njihov beg od stvarnosti na ovaj način daje rezultate, pa ubrzo počinju da uživaju u prisustvu jedno drugog i kreću da igraju. U narednih nekoliko scena videćemo ih kako nose odeću svojih supružnika, ispijaju koktele, plešu, i pred sam kraj, organizuju s&m performans.

Na kraju, međutim, ponovo će završiti u odvojenim krevetima sa maskama za spavanje na licu, kao na početku spota.


Aleksandar Karaulić Bojana Vunturišević u Parobrodu mainimage_LiamGallagher Muzička recenzija: Liam Gallagher „As You Were“ (Warner/Mascom) Kaliopi 7 - foto Georgi  Hristovski_cover Kaliopi dve večeri zaredom na Kolarcu u akustičnoj varijanti muzikon vizual 2_cover Muzikon 2017: HYPERCUBE sezona i novi doživljaj klasike · · ·