Chanel 5: Gisele u kratkom filmu u režiji Baza Luhrmanna
PULS GRADA · lepota

Možda mislite da jednom od najpoznatijih parfema na svetu nije potrebna reklama. Grešite, poručuju vam iz modne kuće Chanel.

Deo kompanije Chanel, zadužen za parfeme, odlučio je da u novoj kampanji za legendarni miris Chanel 5 prikaže život moderne žene – uspešne, energične, povećne poslu i porodici, a ipak romantične. Ne čudi vas da su izabrali manekenku Gisele Bundchen kao lice ove kampanje.

Kako bi obična priča bila prikazana u velikom stilu potrudio se reditelj Baz Luhrmann (Moulin Rouge, Romeo + Juliet) koji nije snimio reklamu već jedan kratki film. Gisele postiže i da bude dobra majka, zanosna manekenka, ali da savladava ogromne talase dok surfuje na svojoj Chanel dasci.

Izgubljenog ljubavnika Gisele igra Michiel Huisman (Game of Thrones), a seksi numera koju izvodi Lo-Fang je (neprepoznatljiva na prvo slušanje) verzija pesme You’re The That I Want.

Muškarci kao muze Muške modne muze za 21. vek Prirodni proizvodi Pet prirodnih proizvoda za negu lica Kozmetika Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ Photo of beautiful woman with magnificent hair 7 stvari zbog kojih vaša kosa pati ·