gringo_cover
KULTURA · film/TV

Kompanija Amazon Studios je izbacila prvi trejler za film „Gringo“, mešavinu akcije i crne komedija u kojoj glavne uloge tumače David Oyelowo, Charlize Theron, Joel Edgerton i Amanda Seyfried.

David Oyelowo glumi Harolda, biznismena blage narave koji na službenom putu igrom slučaja biva kidnapovan od strane meksičkog narko kartela. Ubrzo, međutim, saznaje da su njegovi korumpirani šefovi (Charlize Theron i Joel Edgerton) napravili tajni ugovor sa kriminalcima da im isporuče svoje nove tablete marihuane, ali su ga jednostrano prekinuli i odlučili da prodaju svoju kompaniju velikom konglomeratu. Da stvar bude još gora po Harolda, njegova žena Bonnie (Thandie Newton) mu priznaje da ga vara s drugim. Nakon svega što mu se desilo, Harold odlučuje da preuzme stvar u svoje ruke, makar to značilo i kršenje zakona.

Gringo je režirao Nash Edgerton, dok je scenario napisao Anthony Tambakis. Filmu stiže u bioskope 9. marta.


123456 Filmovi o kojima će se pričati u 2018. 2048cover Ocean’s 8: Ženska verzija velikog filmskog hita cover Razlike između originalnih filmova i njihovih novih verzija imagecover 5 potcenjenih filmova iz 2017. koje vredi pogledati · · · ·