TULLY_01024_R
KULTURA · film/TV

Majčinstvo je teško. Toliko je bar jasno iz novog trejlera za film „Tully“, nastalog kao plod još jedne kolaboracije reditelja Jasona Reitmana i scenaristkinje Diablo Cody. Podsećamo vas, njih dvoje su već sarađivali na veoma uspešnom filmu „Juno“.

Charlize Theron glumi Marlo, majku troje dece koja upravo očekuje četvrto. Videvši da ona jedva izlazi na kraj sa svim obavezama koje joj majčinstvo nameće, njen brat (Mark Duplass) odlučuje da joj pomogne i u tu svrhu angažuje dadilju koja će imati zadatak da se stara o deci isključivo noću i na taj način obezbedi roditeljima malo mira u večernjim časovima. Iako prvobitno skeptična, Marlo ubrzo otkriva prednosti novog aranžmana i počinje da gradi bliski odnos sa dadiljom Tali (Mackenzie Davis).

Tully počinje svoj bioskopski život 20. aprila. Kritičari koji su već imali priliku da pogledaju film su ga okarakterisali kao jedno od najboljih filmskih ostvarenja godine.

GIANNI VERSACE 2018. Dvojni TV prikaz: „Ubistvo Giannija Versacea“ i „Vejko“ page-cover Minijaturni modeli koji se kriju iza spektakularnih filmskih scena the-sopranos-cover U planu je snimanje prednastavka serije „The Sopranos“ Kuća duhova Helen Miren snimila film u pravoj kući duhova · · ·