Chris Hemsworth se vraća kao Thor u epskom trejleru
KULTURA · film/TV

Zvuci Led Zeppelina bruje dok australijski macan Chris Hemsworth u ulozi boga groma Tora vitla čekićem širom galaksije u prvom trejleru za novi Marvelov film „Thor: Ragnarok“, treći nastavak sage o asgardijanskom bogu.

Radnja filma se dešava nakon događanja u filmu Avengers: Age of Ultron, a naš junak se nalazi zarobljen na planeti Sakaar bez svog voljenog čekića. Na drugoj strani univerzuma, Torovoj postojbini Asgard preti uništenje. Pre nego što krene da spasi svoj dom i sunarodnike, Tor se mora suočiti sa novim neprijateljem, Helom (Cate Blanchett), a očekuje ga i (ne)prijatno iznenađenje u vidu njegovog starog saborca iz osvetnika, Halka. Očekujemo epski duel!

Osim Chrisa Hemswortha i Cate Blanchett, u filmu će se pojaviti i Tom Hiddleston kao Loki, Anthony Hopkins kao Odin, Idris Elba kao Heimdal i naravno Mark Ruffalo kao Hulk. Staroj ekipi će se još pridružiti novajlije Karl Urban, Jeff Goldblum i Tessa Thompson. Za režiju je zadužen Taika Waititi.

AMC-205 Televizijska mreža AMC otvorila svoje prvo predstavništvo u Beogradu speed_cover Najbolji filmovi koji kopiraju „Umri muški“ formulu hbz-april-must-see-movies-the-circle 7 novih filmova koje treba pogledati u aprilu I am Heath Ledger Heath Ledger: Snimljen dokumentarac o slavnom glumcu · · · ·