Christian Bale u novom vesternu „Hostiles“
KULTURA · film/TV

Pogledajte trejler za novi film Christiana Balea u kome četrdesettrogodišnji oskarovac glumi kapetana vojske Josepha J. Blockera koji ima zadatak da bezbedno preveze čejenskog ratnog poglavicu zvanog Žuti Jastreb (Wes Studi) do teritorije njegovog plemena.

Iako je iskusni kapetan već video dosta krvoprolića i nesreće tokom svoje vojne službe, ovo je za njega posebno neprijatan zadatak iz razloga što mu je poglavica dugogodišnji neprijatelj, odgovoran za smrt velikog broja njegovih saboraca. Na putu će im se pridružiti i jedna udovica (Rosamund Pike) koja je preživela napad indijanskog plemena, ali ostatak njene porodice nije imao tu sreću.

Hostiles je režirao Scott Cooper, poznat po filmovima Out of the Furnace i Black Mass. Možemo ga očekivati u bioskopima od 22. decembra.


www.digitalspy.com Činjenice o poznatim filmovima koje zvuče kao laž, a zapravo su istina Honest-Trailers-Stranger-Thingscover Iskreni trejler za seriju „Stranger Things“ Filmovi u novembar Istinite priče i nepotrebni nastavci u bioskopu: “Tragovi u snegu”, “Najhrabriji” i “Slagalica strave 8” Tri knjiške preporuke Tri knjige za preporuku: Karin Fosum, Rumena Bužarovska i Tomas Pinčon · · ·