5cb633ad0142830a685c712d-1536-558
U VAZDUHU · tech/web

Boston Dynamics, kompanija koja nas već godinama plaši svojim jezivim robotima, je nedavno predstavila svoje novo tehnološko dostignuće. Već smo se upoznali sa njihovim četvoronogim SpotMini robotima koji mogu da otvaraju vrata, ali su oni ovog puta dobili malo teži zadatak, ili je možda bolje reći mnogo teži, budući da njih desetoro moraju da povuku čitav kamion na uzbrdici blagog nagiba.

Ovi svojevrsni robot-psi su raspoređeni kao haskiji kada vuku sanke po snegu. Na početku videa koji možete pogledati iznad teksta ih možemo videti kako se u savršenoj formaciji kreću po asfaltu, a onda sledi veliko iznenađenje. Iza njih se pojavljuje kamion sa natpisom kompanije Boston Dynamics koji su sve vreme vukli. Ovo nije prvi put da smo na našim stranicama pominjali robote ove kompanije, a kako je to izgledalo prošli put, možete pročitati OVDE.

hqdefault Stiv Džobsov čuveni govor je dobio svoju zabavnu animiranu verziju Samsung COOKHOUSE_BUILT IN KITCHEN (2) Predstavljeni inovativni Samsung kuhinjski uređaji bekap Evo koliko često treba da pravite rezervne kopije podataka sa računara mario-1558068_1280 Čuvene Nintendo igrice dolaze u svet virtuelne realnosti · ·