MV5BNGIzMjE3YTItZDRkMi00MGVhLTg4MDktMzhjZTc0ZTBmYjY5XkEyXkFqcGdeQXVyMzA4MDA0Mjc@._V1_
KULTURA · film/TV

Slavni reditelj Teri Gilijam je neverovatnih osam puta pokušavao da snimi ovaj film za poslednjih 19 godina. Mnogo puta je bio blizu, ali po svemu sudeći njegovo „čedo“ će tek ove godine ugledati svetlost dana… ili možda ipak ne! Iako je film završen i očikavalo se da će biti premijerno prikazan na ovogodišnjem Kanskom festivalu, tužba jednog od bivših producenata filma je ponovo poremetila planove i odložila njegovo prikazivanje na neodređeno vreme.

I pored te činjenice, trejler za film „Čovek koji je ubio Dona Kihota“ je upravo objavljen i mi, naravno, nećemo propustiti priliku da ga pogledamo.

Glavni protagonista filma je izlapeli stariji gospodin koji je ubeđen da je Don Kihot, a direktor marketinga po imenu Tobi, njegov verni štitonoša Sančo Pansa. Njih dvojica kreću na veoma čudno putovanje, skačući između 21. veka i magične verzije 17. veka. Postepeno, kao i njegov saputnik, i Tobi počinje da gubi kontakt sa realnošću i više nije u stanju da razlikuje san od jave.

Glavne junake filma će tumačiti Džonatan Prajs i Adam Drajver, dok će se u sporednim ulogama naći Olga Kirilenko, Stelan Skarsgard i Džoana Ribeiro. Naravno, još uvek ne znamo kada će film izaći, ali ako je suditi po trejleru, film će biti epski. Nadamo se samo da neće biti epski promašaj.

page-cover 10 najboljih blokbastera svih vremena PATULJCI UZVRAĆAJU UDARAC PRAZNIČNI FILM ZA CELU PORODICU Gnome Alone: Praznični film za celu porodicu Ready_Player_One_SBgr5 Filmski april troy_1-2_cover Pogledajte trejler za seriju „Troja: Pad grada“ · · · ·