Teletabisi i okultne radnje
U VAZDUHU · urban flash

Pre nekoliko dana na internetu su se pojavile crno-bele fotografije koje su uznemirile svet. Ne, nije reč o još jednom u nizu nesrećnih slučajeva sa smrtnim ishodom, ali šok svakako nije izostajao. Fotografije čuvenih Teletabisa uznemirile su javnost u svom crno-belom izdanju, jer na prvi pogled više nalikuju kakvoj okultnoj grupi a ne nečemu što je deo dečijeg programa.

Nije prvi put da se na ovu nesrećnu seriju i njene protagoniste okome sa svih strana kako bi pokazali da nije dovoljno dobra da je mališani širom sveta gledaju. Očigledno je prava sreća što kolor televizor odavno postoji, kao i to što su Teletabisi snimani u boji, protivnom ovo bi bio omiljeni serijski program za neke druge grupe ljudi i neka druga starosna ograničenja.

U okviru videa korišćena je pesma benda Joy Division, a o razlozima za ovako nešto ostaje da se raspravlja.

Kako astronauti peru kosu Kako astronauti peru kosu las muertas Las Muertas: Smrtonosne lepotice poziraju u šarenoj posveti Danu mrtvih Šta bi se dogodilo kada biste jeftinu Ikea sliku odneli u muzej Šta bi se dogodilo kada biste jeftinu Ikea sliku odneli u muzej Mačke sa Instagrama i kafa Novi hit na Instagramu: Seksi devojke koje piju kafu · ·