Automatski nacrt
KULTURA · film/TV

Moć, otmenost i mudrost: nadahnjujuće osobine koje se neizostavno poistovećuju s najvećom superjunakinjom svih vremena, poznatom u celom svetu kao „Čudesna Žena“ (Wonder Woman). Od kako se pojavila WW je poštovani i dugogodišnji arhetip DC-ja i globalni simbol snage i jednakosti. Tokom više od 75 godina ova fantastična žena u borbi je za dobrobit čovečanstva, a mi se pitamo, zašto joj je ona toliko važna?

Gal Gadot preuzela je glavnu ulogu u Čudesnoj Ženi, epskoj akcionoj pustolovini rediteljke Peti Dženkins (Monster, AMC’s, The Killing) i prvi samostalni film DC-jeve superjunakinje. Pre nego što je postala Čudesna Žena , ona je bila Diana, princeza Amazonki, odgojena u skrivenom raju, trenirana da postane ratnica bez premca. Ali kad se avion američkog pilota sruši u more kraj ostrva Amazonki i Diana sazna za razorni sukob koji hara spoljnim svetom, odluči da napusti svoj dom, uverena da može zaustaviti pretnju koja se nadvila nad celi svet. Boreći se rame uz rame sa muškarcima u ratu koji će okončati sve ratove, Diana će otkriti svu snagu svoje moći … i svoju istinsku sudbinu.

U glumačkoj postavi su, osim Gal Gadot, Kris Pajne, Robin Rajt, Deni Haston. Peti Dženkins je režirala film prema scenariju Alana Heinberga, priču su osmislili Zek Snajder, Alan Heinberg i Džejson Fuš prema DC-jevim likovima. Film u bioskope dolazi 15. juna u distribuciji Blitz Filma.

cover film street Veliko otvaranje FILMSTREET-a uz legendarni film „Kosa“ FTWD_301_MD_0107_912-RT-GN Večeras počinje treća sezone serije „Fear the Walking Dead“ landscape-1494939381-michael-fassbender-best-films Michael Fassbender: 6 najboljih uloga poznatog glumca Džoni Dep u novom filmu „Ubistvo u Orient Eskpresu“ po romanu Agate Kristi Džoni Dep i Mišel Fajfer u filmu „Ubistvo u Orijent Ekspresu“ · · · · ·