Čudo
KULTURA · film/TV

U trenutku pojačane borbe svih institucija protiv vršnjačkog nasilja uključujemo se i jednim vrhunskim filmskim ostvarenjem. Film „Čudo“ na topao način prikazuje priču o jednom dečaku koji je svojom dobrotom porazio zlo koje je personifikovano kroz situacije kroz koje je on morao da prolazi u toku svog školovanja. Iako deformisan od rođenja Ogi Pulman je širio dobrotu čak i prema onima koji su ga otvoreno i fizički napadali.

Bazirano na bestseleru sa liste Njujork Tajmsa, Čudo je neverovatna, inspirativna, topla priča o Ogiju Pulmanu, dečaku s teškim genetskim poremećajem zbog kog od rođenja ima unakaženo lice i glavu.

Poučan film koji će sve gledaoce bili oni mali ili veliki, deca, tinejdžeri ili odrasli, podstaći na razmišljanje o drugarstvu, pravdi, zlu…i kako je moguće biti dobar čovek bez obzira na sve.

Film koji je sigurno novi klasik među mladom publikom i koji će ostati i za generacije koje dolaze.

Ogi je desetogodišnji dečak koji mora da živi  s teškim genetskim poremećajem zbog kog od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno da pohađa školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher. Ogi u školu kreće s puno straha i neverice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja.

U filmu glavne uloge tumače Džulija Roberts, Oven Vilson i Džejkob Trembli kao Ogi Pulman.

Film Čudo u bioskope dolazi u četvrtak 30.11 u distribuciji Blitz Film-a i sigurni smo da svako ko ode u bioskop i pogleda ova vrhunski film neće izaći ravnodušan.

Liga pravde Filmski prikaz: „Liga pravde“ 23172871_10155790525748498_4699735817419896427_ncover 23. Festival autorskog filma awrinkleintimecover Trejler za Diznijev film „A Wrinkle in Time“ cover Urnebesna replika trejlera za „Ligu pravde“ nastala u kućnoj radinosti ·