mario-1558068_1280
U VAZDUHU · tech/web

Stižu lepe vesti za ljubitelje igrica Super Mario i Legenda o Zeldi. Uskoro će se ovi likovi naći i u virtuelnoj realnosti.

Igre će dobiti i neke nove sadržaje, među kojima su i tri nove mini-igre unutar njih. Ažurirane verzije Super Maria i Zelde biće dostupne korisnicima od 25. aprila. Nintendo predlaže da se igra avantura za čiji završetak je potrebno više desetina sati igranja, što ukazuje da je sistem spreman da omogući igračima kvalitetno VR iskustvo duži vremenski period.

Za sada nema dokaza da će ove igre imati neku drugu perspektivu igranja (kao što je pogled iz prvog lica), što verovatno znači da će se karakteri i dalje voditi u trećem licu. S obzirom da će update biti besplatan, teško je verovati da će se Nintendo potruditi da napravi potpuno novi pogled u igrama.

03_GalaxyA70_all_colors_combo Samsung predstavio nova tri modela iz Galaxy A serije modems-and-routers Evo koja je razlika između rutera i modema oliur-119663-unsplash Bogati ste ako posedujete iPhone, pokazali rezultati istraživanja anete-lusina-609864-unsplash Ove greške skraćuju životni vek vašeg laptopa ·